IndexEmail
English          
Keresés
 
www.magyarnok.hu | www.marciusafogyatekossaggalelonoke.hu | www.legjobbnoimunkahely.hu | www.zsidonok.hu | www.visegradwomen.net
 
 

nea emetA Magyar Női Karrierfejlesztési Szövetség munkaebéddel összekötött találkozót szervezett az ötezer fő taglétszámú Sanghaji Nőszövetséggel 2014. március 15-én a Rubin szállóban.
A kapcsolatfelvétel a sanghaji magyar főkonzulátus kezdeményezésére jött létre. A bemutatkozás során számos közös téma és együttműködési lehetőség merült fel, a kínai partnerek különösen nagyra értékelték az MNKSZ "think tank" jellegű működését és regionális kapcsolatrendszerét, jelenlétét az Európai Unióban és "consultative NGO" státuszát az ENSZ-ben. Érdeklődést mutattak európai szinten is egyedi projektjeink iránt, pl. Legjobb Női Munkahely pályázat, 50 év feletti nők munkavállalásának elősegítése, vidéki nők helyzete és fenntarthatóság, stb. A Sanghaji Nőszövetség tevékenységében kiemelkedő szerepe van a női vállalkozók támogatásának, ennek gyakorlati tapasztalatai pedig fontosak lehetnek az MNKSZ hazai projektjeiben. A hosszabb távú együttműködés kialakítása jegyében az MNKSZ meghívást kapott a szövetség őszi konferenciájára Sanghaiba.

 

sh

sh

sh

sh

sh 
wfc

 
 
   
Az MNKSZ honlapjainak fejlesztését és karbantartását a Nemzeti Együttműködési Alap támogatja